NCS TPV Restaurants és un mòdul creat per cobrir les necessitats de la restauració i establiments hotelers.

TPV Restaurants per restauració i establiments hotelers. Amb aquest mòdul podem controlar des de l’obertura de la venda o ocupació d’una taula, fins al seu tancament, passant per la impressió de la factura / tiquet, impressió de la comanda en cuina / celler i l’actualització de les estadístiques de vendes (articles, clients, venedors etc.) d’una forma àgil i senzilla.

Mòdul de control d’habitacions

L’aplicació permet gestionar les reserves, recepció i facturació de clients, incloent la gestió dels càrrecs a habitacions, i el planning d’ocupació de tots els mesos de l’any.

Adaptat a qualsevol tipus d’usuari

El programa NCS TPV Restaurants és de fàcil maneig mitjançant la pantalla tàctil, permetent també la configuració de les opcions per agilitzar el seu ús.

Múltiples operacions simultànies

La gestió de vendes permet tenir obertes fins a 999 taules o operacions de forma simultània, facilitant el seu accés a través del mapa de taules, incorporant diferents descripcions per a la impressió de la comanda en cuina i celler. Possibilitat de buscar o donar d’alta un client des de les pantalles de tancament i venda.

Completa gestió de magatzem i estoc

Inclou gestió de compres, comandes, minves d’articles, escandalls de combinats i plats.

Altres característiques avançades

Fidelització de clients mitjançant la gestió de punts, divisió del compte entre diferents comensals, gestió de cartes i menús en diferents idiomes, control de menús concertats (saló de celebracions)

Integració amb terminals de mà

Gestió de vendes i taules en NCS TPV Restaurants, mitjançant la utilització de telecomandes (PDA, Tablets, etc.)

Aplicacions multi magatzem, multi empresa i multiusuari

Tots els mòduls de NCS TPV són multi magatzem, multi empresa i multiusuari.

Coneix NCS Software

NCS neix el 1981 des de la visió d'una assessoria fiscal i laboral d'empreses, que actualment continuem gestionant amb l'objectiu primordial de ser sempre molt conscients de les necessitats quotidianes d'aquests despatxos assessors, en el servei professional que presten als clients-pimes.

Calendari de webinarsInscriu-te