Enginyeria de Software Especialitzat

Un entorn integrat, parametritzable i sectorial

Gestió integral del seu negoci, especialitzada per sectors de l’activitat empresarial. Una sola eina li permetrà controlar tota l’activitat de la seva empresa.

SOLUCIÓ GESTIÓ INTEGRAL 360º

Descobreix la nostra eina per la gestió integral del seu negoci, especialitzada per sectors de l’activitat empresarial. Gràcies al nostre software 100% integrat, podrà controlar tota la activitat de la seva empresa des d’una sola plataforma.

ERP + CRM

Software de gestió empresarial totalment integrat y especialitzat per sectors. Una única plataforma 100% adaptable per a la gestió de tots els processos del negoci.

E-COMMERCE + WEB

Tenda online en modalitats B2B i B2C, totalment integrada amb l’ERP. Serveis de disseny, optimització i posicionament SEO dels llocs web corporatius i de e-commerce.

BUSINESS INTELLIGENCE

Presa de decisions estratègiques a partir de quadres de comandament de BI definibles i personalitzables. Informes i gràfics completament integrats en l’ERP.

Qualsevol sector

Enginyeria

Joieria

U

Subministres industrials

Esdeveniments

Solució all in one integrada

Estalvia costos i temps amb la nostra solució integrada ERP+CRM+BI+e- commerce. Integra tots els seus canals de venda en una única plataforma.

Més de 20 anys d’experiència

Personalitzem el nostre software a les seves necessitats. Oferim als nostres clients un servei atent i personal, on la prioritat és facilitar la gestió de la seva empresa.

Más de 20 años de experiencia

Personalizamos nuestro software a sus necesidades. Ofrecemos a nuestros clientes un servicio atento y personal, dónde la prioridad es facilitar la gestión de su empresa.

SOLUCIONS ADAPTADES A QUALSEVOL SECTOR

Tenim clients que pertanyen a sectors d’activitat molt diferents, com per exemple la joieria, la instrumentació mèdica, la pintura industrial, la restauració i el vending, el manteniment d’edificis, l’enginyeria i fabricació d’equips, el retail, l’organització d’esdeveniments i els lloguers.

BENEFICIS DE WAT!

El nostre software 100% integrat podrà controlar tota l’activitat de la seva empresa des d’una sola plataforma.

  • Solució «all in one» ERP + CRM + BI
  • Alta parametrització de totes les solucions
  • Quadres de comandament/control BI personalitzable
  • Implantació de solució en l’empresa en poc temps
  • Tenda online B2C o B2B integrada
  • TPV per retail, tenda individual o cadenes d’alt rendiment

Contacte

972 91 08 79

info@gironancs.cat – girona@ncs.es

C/Santa Eugènia 23 int local 3 – 17005 Girona