TPV Comerços és la Aplicació per venda més completa:

NCS TPV Comerços és un mòdul creat per cobrir les necessitats del comerç de venda al detall i de la micropime. Amb aquest mòdul podem controlar des de l’obertura de la venda, fins al seu tancament, passant per la impressió de la factura / tiquet, i l’actualització de les estadístiques de vendes (articles, clients, venedors etc.) D’una forma àgil i senzilla.

Adaptat a qualsevol tipus d’usuari

Posseeix diverses tecles d’accés ràpid a les funcions principals, a més de suportar pantalla tàctil i permetre també la configuració de les opcions per facilitar el seu maneig. Possibilitat de buscar o donar d’alta un client o proveïdor des de les pantalles de compres i vendes.

Completa gestió de magatzem i estoc

Inclou gestió de compres, comandes, minves d’articles, escandalls, talles i colors, control d’ofertes per consum (3×2), ofertes per períodes, agrupació d’articles per venda per lots …

Gestió i impressió d’etiquetes amb codis de barres

Permet diferents formats, diversos codis per article, i la impressió d’etiquetes per lineals.

Altres característiques avançades

Enllaç amb NCS Comptabilitat i Director, connexió dels articles de TPV comerços amb gestionaweb.com i la seva opció de comerç electrònic, fidelització de clients mitjançant la gestió de punts, completa gestió d’informes enllaçats amb Word i Excel, per al seguiment del seu negoci .

Confecció de remeses adaptades a la normativa SEPA

Permet realitzar auto venda i prevenda mitjançant PDA i la venda mitjançant el pesat en balances compatibles.

Aplicacions multimagatzem, multiempresa i multiusuari

Tots els mòduls de TPV són multimagatzem, multiempresa i multiusuari ..

Coneix NCS Software

NCS neix el 1981 des de la visió d'una assessoria fiscal i laboral d'empreses, que actualment continuem gestionant amb l'objectiu primordial de ser sempre molt conscients de les necessitats quotidianes d'aquests despatxos assessors, en el servei professional que presten als clients-pimes.

Calendari de webinarsInscriu-te