Gestionaweb.com y E-commerce

Un portal a Internet per la pime que combinat amb diverses aplicacions informàtiques, li facilita la gestió diària del tràfic de documents que manté amb el seu entorn habitual de treball. A més, disposa de botiga virtual a Internet, amb un catàleg fotogràfic i descripcions dels seus productes, així com un senzill i còmode sistema de compra i seguiment de comandes totalment enllaçat amb la Gestió Comercial Director.

La solució NCS facilita la pime la gestió del trànsit diari de documents des de la seva perspectiva més àmplia, ja que automatitza tant la gestió de les dades, com la confecció dels documents i l’enviament als seus respectius interessats.

La solució NCS representa per a la pime tant un important estalvi dels seus costos actuals destinats a gestionar i transmetre aquesta informació, com un important increment de la qualitat.

NCSCOM és més senzill

    • No necessita saber l’adreça de correu dels seus clients, de manera que els canvis de direcció no l’afecten.
    • No necessita buidar la bústia.
    • Evita les comunicacions no desitjades, ja que poden descarregar selectivament només aquelles que necessitin.
    • No existeix procés d’instal·lació, només es necessita una connexió a Internet.
    • Cada professional pot rebre les seves comunicacions sense necessitat de múltiples comptes de correu.

    NCSCOM és més ràpid

        • Comunicació en temps real.

        NCSCOM és més segur

              • S’elimina la infecció de virus que automàticament es re-envien per correu electrònic.
              • Servidor segur, ja que la comunicació és directa sense que hi hagi la possibilitat que intervinguin terceres persones no autoritzades.

              Coneix NCS Software

              NCS neix el 1981 des de la visió d'una assessoria fiscal i laboral d'empreses, que actualment continuem gestionant amb l'objectiu primordial de ser sempre molt conscients de les necessitats quotidianes d'aquests despatxos assessors, en el servei professional que presten als clients-pimes.

              Calendari de webinarsInscriu-te